Rederij Lovers lanceert de Craft & History Experience

Rederij lovers opende onlangs de Craft & History Experience in de Zouthaven van Amsterdam. Dit is een attractie waar toeristen actief kennis kunnen maken met typisch Hollandse folklore zoals; klompen, kaas, chocolade, poffertjes en stroopwafels. Het is daarmee mogelijk de typisch Nederlandse ambachten te ervaren op 1 locatie in Amsterdam.

Experience de Red Light District

Historisch Amsterdam
Het ambachtencentrum beschikt over een bijzonder nautische bar waar typisch Hollandse dranken geserveerd worden en natuurlijk ‘The Red Light District’ niet ontbreekt. De experience beschikt tevens over een bijzondere attractie. Stap in deze attractie en ga terug in de tijd. Zo ontmoet je bijvoorbeeld Rembrandt en maak je de opening van het Vondelpark mee. Ook zie je het ontstaan van Amsterdam door de bouw van de dam over de Amstel en VOC schepen varen af en aan. Dit alles onder begeleiding van Captain Q en zijn sidekick mrs. Lovely.

Arrangement
De Craft & Histroy Experience is ook bereikbaar per boot en de lijndienst van Rederij Lovers (Museumline) stopt 3 keer per uur te Zouthaven. Er is inmiddels ook een arrangement boekbaar in de vorm van een Craft en History Cruise, waarmee Lovers een rondvaart koppelt aan een echte Amsterdamse ervaring.
De locatie is goed te bereiken per bus, auto en openbaar vervoer en ligt op 200 meter van Amsterdam Centraal Station.

Meer informatie: www.crafthistoryexperience.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *