Programma 2-daagse studiereis attractiesector bekend

Op 10 en 11 maart organiseert Pleisureworld de jaarlijkse 2-daagse studiereis naar dagattracties. Ook dit keer wordt er een bezoek gebracht aan tien bijzondere recreatieondernemers in Nederland die hun verhaal en de geheimen van hun succes delen.

Archeon
Archeon

Tijdens de eerste dag van de #2daagse studiereis ‘Open Your Eyes’ wordt er een bezoek gebracht aan onder andere Juliana Toren, Klimbos Veluwe, De Apenheul, Kinderparadijs Malkenschoten, Thermen Bussloo. Op de tweede dag voert de reis onder andere langs buitencentrum Oostvaardersplassen, themapark Archeon, Plaswijckpark en de Markthal Rotterdam. Daarnaast zijn een aantal mystery visits in het programma opgenomen.

Deelnemen
Deelname staat open voor alle ondernemers, marketeers, projectmanagers en overige werknemers die actief zijn met een (eigen) accommodatie of organisatie in leisure of aanverwante vakgebieden. Ook Pleisureworld TOP Partners, leden van het programma Exploring Trends of Accelerating Business zijn uitgenodigd om in te schrijven. Leveranciers die GEEN lid zijn van Pleisureworld zijn uitgesloten van deelname of worden verzocht zich voor sponsor deelname rechtstreeks te melden bij de organisatie.

Meer informatie: www.pleisureworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *