Pop-up Escape Room in Almere onderscheidt zich met horror

In Scare-Me! Almere kunnen bezoekers tot en met 10 december kunnen bezoekers iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in vier live entertainmentgebieden. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Naast angstige momenten valt er ook veel te lachen!

Vier horrorzones zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Ook kun je op Scare-Me! genieten van een leuke film in de bioscoop, of een drankje en hapje halen bij de horecagelegenheden.

  • The Pirate’s Adventure is een oogstrelend mooie escape room in piratenthema. Uniek aan deze escape room is dat je niet alleen te maken krijgt met brein brekende puzzels, maar ook piraten en ander gespuis die je mee- of tegenwerken. En wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!
  • In The Scientist neemt jouw eigen fantasie de loop met je. Jij bent een proefpersoon geworden van verschillende gestoorde wetenschappers… dat kan nooit goed aflopen.
  • Liefhebbers van zombies mogen de Zombie Terror niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team van twee het geïnfecteerde gebied binnen, op zoek naar diamanten. Weet jij de diamanten allemaal te vinden voor de ondoden jullie te pakken krijgen? Probeer kalm te blijven en de diamanten te vinden, te midden van de horde zombies… geen eenvoudige klus!
  • The Mansion is het finalestuk van Scare-Me! Het spookt behoorlijk in dit huis en de huidige bewoners vragen om je hulp. Durf jij je een weg te banen door dit huis? Dit bezoekje zal je niet in de koude kleren gaan zitten…

Over Scare-Me!
Scare-Me! is een project van Perry Mulder. Met jarenlange ervaring in het acteren en produceren, is Scare-Me! de verwezenlijking van Perry’s droom om een eigen horrorevenement neer te zetten. Met een enorme dosis passie, fantasie en creativiteit en een team van enthousiastelingen heeft Perry Scare-Me! bedacht, eigenhandig in elkaar getimmerd en geëxploiteerd. In 2015 was de eerste editie een feit en dit najaar start alweer de derde editie van Scare-Me! Het evenement wordt met een minimaal productiebudget, maar met een enorme liefde voor entertainment en aandacht voor detail, neergezet.

Meer informatie: www.scare-me.nl

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *