Plopsaland De Panne maakt van wachten een attractie

De wachtrij van ‘Het Bos van Plop’ werd afgelopen winter uitgebreid met een interactieve belevenis: ‘Knopperdeknop’. Plopsa werkt voor dit proefproject samen met Gelotology. Het proefproject loopt nog tot eind april en zal daarna geëvalueerd worden.

knop van plopIn ‘Het Bos van Plop’, één van de populairste attracties van Plopsaland De Panne, loopt momenteel een proefproject dat de wachtrij omtovert tot een heuse attractie. Plopsa werkt voor proefproject ‘Knopperdeknop’ samen met Gelotology.

Op verschillende plaatsen in de wachtrij zijn knoppen bevestigd zodat kinderen kunnen meespelen met spelletjes die door Kabouter Klus op een groot scherm worden aangekondigd. De aankondigingen van Klus zijn voorzien van tweetalige ondertitels, zodat alle bezoekers van het park de spelletjes kunnen spelen. De spelletjes zijn gethematiseerd en gelinkt aan de attractie ‘Het Bos van Plop’, zoals ‘Mollenvanger’ en ‘Verploppertje’.

“Afgelopen winter kreeg ‘Het Bos van Plop’ een grondige update. De verlichting werd vervangen door moderne LED-spots, de figuren werden voorzien van nieuwe kledij en ook de decoratie werd in verschillende scènes herzien. De pretparkbeleving doortrekken tot in de wachtrij past helemaal in de filosofie van Plopsa”, legt Parkmanager Wim Wauters uit, “De interactieve spelletjes maken het wachten voor ouders en kinderen plezant. We zijn tevreden over de positieve reacties tot nog toe. Deze toevoeging versterkt de interactieve belevingen die we de voorbije jaren in het park introduceerden, denk hierbij aan de applicatie Anubis The Ride en onze Plopsaland App. ”

Bedenkers Hans Kerkhoff en Raoul Maris van Gelotology sleutelen voor en na de openingstijden van Plopsaland De Panne verder aan het wachtrijproject. “We zoeken een evenwicht tussen het entertainen van de bezoekers en het garanderen van de vooruitgang van de wachtrij. Ook de spelletjes zelf zijn we momenteel aan het finetunen. We werken ze iedere dag bij”, aldus het duo.

Eind april wordt het wachtrijproject geëvalueerd.

Meer informatie:
www.plopsa.be
www.gelotology.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *