Plopsaland De Panne beleeft recordjaar

Plopsaland De Panne verwelkomde afgelopen jaar 1.275.000 bezoekers. Dat is een lichte stijging ten opzichte van vorig jaar, wat toen al een recordjaar was. “We zijn bijzonder gelukkig met deze eindscore. Het is fantastisch dat het record van vorig jaar (2013) opnieuw werd verbroken”, blikt Parkmanager Wim Wauters tevreden terug.

De Grote GolfDe investeringen werpen hun vruchten af.“Afgelopen jaren openden wij in Plopsaland De Panne Mayaland Indoor, de nieuwe themazone Wickieland met 2 nieuwe attracties en het Plopsa Theater. Zo kunnen we ons als themapark ook steeds meer profileren als ‘all weather’ bestemming. Dit wordt door onze bezoekers duidelijk gewaardeerd.”

Zoover
Enkele weken geleden werd Plopsaland De Panne door website Zoover uitgeroepen tot 4e beste park van Europa. Plopsaland De Panne kreeg een gemiddelde beoordeling van 8,6 op 10 en stond daarmee als enige Belgische park in de top 10.

Evenementen
Naast de vernieuwingen was er zoals altijd ook een uitgebreid evenementenaanbod: Pasen, de Ketnet Fandagen, de K3 Weekends, Halloween en Winter Plopsaland. Deze evenementen hebben ook bijgedragen aan het succes van het afgelopen jaar.

Jubileum
Plopsaland De Panne viert dit jaar zijn 15e verjaardag en laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Ter gelegenheid van dit jubileum presenteert het themapark tal van nieuwigheden waaronder een gloednieuw waterpark Plopsaqua, dat op 22 maart 2015 zal worden geopend.

Meer informatie:
www.plopsa.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *