Plopsa-parken beleven uitstekende kerstdagen

Plopsa De Panne beleefde afgelopen kerstdagen een recordvakantie. Met het programma ‘Winter Plopsaland’ werden meer dan 77.500 bezoekers verwelkomd. Dat is een stijging met 53 procent in vergelijking met vorig jaar. Het indoorpark in Coevorden deed het ook goed met 24.000 bezoekers (+7% t.o.v. 2012.)

Winter Plopsaland in De Panne
Winter Plopsaland in De Panne

Parkmanager van Plopsa De Panne, Wim Wauters, reageert tevreden; “Er was afgelopen vakantie veel te beleven in Winter Plopsaland. Denk aan de Samson & Gert Kerstshow, Ketnet Kerst met een optreden van Charlotte en Junior-winnaar Pieter én een magisch vuurwerk, de kerstshow met Kabouter Plop en Lui, de Bumba-show, schaatsen op de ijspiste en de kerstanimatie in het park. Dat allemaal bovenop de tientallen attracties. Er kon afgelopen vakantie zelfs Aziatisch gegeten worden in het pop-up restaurant van Lucy Chang.”

In Plopsa Indoor Hasselt werden bezoekers getrakteerd op een Kerstshow met Kabouter Klus. Het indoorpretpark kreeg 35.000 bezoekers over de vloer. Dat zijn er evenveel als tijdens de kerstvakantie in 2012.

Plopsa Indoor Coevorden kreeg 24.000 Plopsa -fans over de vloer tijdens de voorbije kerstvakantie. Dat is een stijging van 7 procent in vergelijking met de kerstvakantie van vorig jaar. “Meer en meer bezoekers vinden ook tijdens de wintermaanden de weg naar Plopsa Indoor Coevorden”, zegt Parkverantwoordelijke Harold de Vries tevreden, “We zorgen er dan ook voor dat er naast de talrijke attracties en ontmoetingen met Plopsa-figuren steeds iets leuks te beleven valt. Tijdens de kerstvakantie konden kinderen op de foto met de Kerstman en konden ze deelnemen aan een rebus waarmee ze een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart konden winnen.”

meer informatie: www.plopsa.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *