Petitie om Disneyland Parijs te redden

Een online petitie om Disneyland Parijs te redden is inmiddels, sinds de start op 1 augustus, al ruim 4000 keer getekend. Bij een aantal van 5000, wordt de petitie aangeboden aan Bob Iger, CEO van Disney. De petitie is opgezet door bezorgde Disney-fans, die zien dat het park, door de slechte resultaten, in een negatieve spiraal terecht is gekomen. Ook op twitter wordt #savedisneylandparis gebruikt.

Onderhoud
Naast zorgen over een eventuele sluiting bevat de brief meer vragen aan CEO Iger, o.a. over het achterstallig onderhoud: “Het onderhoud van de parken, attracties en hotels is zo vaak verwaarloosd gedurende de afgelopen 20 jaar, dat veel faciliteiten niet meer aan de “Disney Standard” voldoen. Veel gethematiseerde elementen vergaan en brokkelen af, terwijl andere letterlijk uit elkaar vallen.”

Geen stage shows
De petitie vraagt zich ook af waar de shows zijn gebleven: “Dit jaar is de kwaliteit echter nog meer afgenomen en heeft de situatie een kritiek punt bereikt; 2013 markeert het eerste zomerseizoen sinds de opening met geen enkele live stage show in beide parken. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van Disneyland Paris en waarschijnlijk een eerste keer voor Disney Parken wereldwijd.”

Lees de hele brandbrief op: www.change.org

Eén reactie

  1. Het slaat helemaal negens op dit zeg. Het gaat super goed met disneyland paris en de onderhoud is super dat in tegenstelling als pret parken in Nederland . Ik ben in 2012 met Halloween naar disneyland paris geweest en toen was peter pan’s flight in onderhoud en dat deden ze zo keurig dus dit is echt niet normaal dat mensen zo disneyland Paris aan het afkatten zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *