Pathé bioscoop in Rotterdam opent eerste Go!Gaming-locatie

Op vrijdag 17 december opent Go!Gaming haar eerste locatie in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Gamers kunnen hier de strijd aangaan met vrienden of andere gamers. Ook zal Go!Gaming hier workshops, events en trainingen organiseren en wordt de locatie een ontmoetingsplek voor gepassioneerde gamers.

Go!Gaming is een samenwerkingsverband van Pathé en H20 Esports Campus en brengt gamers, esporters en Pathé bezoekers bij elkaar om samen het plezier en de spanning van gamen te ontdekken. Belevenis, ontspanning, samen gamen en zelfontplooiing staan hierin centraal. 

Pathé Rotterdam Schouwburgplein is de allereerste bioscoop die wordt uitgebreid met een Go!Gaming locatie. De locatie is gevestigd binnen de Pathé foyer en is bereikbaar via de ingang van de bioscoop. De Go!Gaming locatie opent met ruim 40 game plekken, waarvan 23 plekken zijn uitgerust met state of the art pc’s met de allerbeste 3080RTX videokaarten, Playseat Gaming Chairs, Philips Hue Game Light en HyperX peripherals, 10 racing seats met PlayseatⓇ Raceseats en daarnaast Nintendo Switches en meerdere Playstations 5. De focus ligt op het spelen van competitieve games zoals Fortnite en League of Legends en racing games zoals The Crew 2, Forza Horizon 5 en Sim racing

Play, Battle, Train

Go!Gaming richt zich voornamelijk op gamers in de leeftijd van 15 tot 30 jaar, maar uiteraard zijn alle gamers van harte welkom. Van fanatieke gamers die meerdere keren per week spelen en competitieve gamers die op een hoog niveau spelen, tot casual gamers die vooral gamen om te ontspannen; bij Go!Gaming kunnen ze allen naar hartenlust gamen en online de strijd aangaan met hun vrienden, familie, collega’s of onbekenden. De competitieve gamers kunnen daarnaast ook actief hun skills verbeteren tijdens één van de vele workshops en trainingen die worden gehost door de beste professionele gamers via H20 Esports Campus. Daarnaast zal Go!Gaming ook andere events organiseren zoals viewing parties, kinderfeestjes, gaming experiences en toernooien.

Gaming bij Pathé

Vanwege de steeds groeiende populariteit verovert gaming ook een steeds grotere plek in de Pathé bioscopen, zoals met Pathé Play, kleinschalige game events en de succesvolle vertoning van finales van populaire games zoals League of Legends.

Bram van den Broek, Operationeel Directeur Pathé: “We zijn heel trots dat we bekend kunnen maken dat de eerste Go!Gaming locatie van start gaat bij Pathé Schouwburgplein. Wij zijn altijd op zoek naar de beste manier om onze doelgroepen van dienst te kunnen zijn. De populariteit van gaming en esports is nog steeds groeiende, en waar eerst vaak thuis en alleen werd gegamed, zien we tegenwoordig dat gaming meer een gezamenlijke activiteit op unieke locaties wordt. Daarom is Go!Gaming de perfecte aanvulling voor onze bioscopen waarmee zij nog meer dé plek worden waar mensen samen kunnen genieten van de beste vormen van entertainment.”

Matthijs Vink, mede-oprichter H20 Esports Campus: “Eindelijk kunnen wij open! Maandenlang hebben wij met beide bedrijven keihard gewerkt aan Go!Gaming. Voor H20 is Go!Gaming de ideale springplank naar game- en esports talenten in heel Nederland. Wij hopen zo in de grote steden waar de Pathé bioscopen gevestigd zijn iedereen met een passie voor gamen te bereiken. En ze van daaruit te enthousiasmeren om naar de H20 Campus te komen om zich nog verder te ontwikkelen. Maar bovenal willen wij gaming en esports toegankelijk maken voor een brede doelgroep door op de Go!Gaming locaties een unieke ervaring bieden”.

Meer informatie: www.gogaming.gg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *