Pathé Arnhem biedt tijdelijk Game-uitjes in bioscoopzaal

Tijdens de zomervakantie, van 11 augustus t/m 6 september kunnen gamers hun favoriete games spelen op het witte doek, samen met vrienden en vriendinnen. Met een groep van maximaal 16 gamers krijg je een volledige bioscoopzaal tot je beschikking.

Deze unieke game-ervaring kan in eerste instantie alleen worden geboekt bij Pathé Arnhem, maar als deze ‘pilot’ succesvol verloopt, dan wordt er gekeken of Pathé Privé Play op korte termijn ook in andere vestigingen kan worden uitgerold. 

‘’De situatie die door het coronavirus is ontstaan, heeft ervoor gezorgd dat mensen meer tijd met games doorbrengen dan ooit tevoren. Zij hebben behoefte aan entertainment, maar tegelijkertijd aan interactie en sociaal contact. Met Pathé Privé Play brengen wij deze behoeften samen in een unieke ervaring die zowel fantastisch is voor de speler als voor de toeschouwer. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij er met onze maatregelen voor dat er geen enkel moment een onveilig gevoel kan ontstaan, binnen of buiten de zaal.’’ 

Casper Krijgsman, Manager Theatre a.i. Pathé Arnhem

Hoe werkt Pathé Privé Play?

Spelers worden vanaf 11 augustus welkom geheten in Pathé Arnhem, waar zij voor een vaste prijs van 180 euro met maximaal zestien personen op kunnen gaan in hun favoriete games. Zij zijn niet gebonden aan een specifieke console en hebben de vrijheid om twee uur lang (dagelijks tussen 10:00 uur en 12:00 uur) met hun eigen console en opgeslagen gamebibliotheek aan de slag te gaan. Om geen tijd verloren te laten gaan, raadt Pathé Arnhem aan om van tevoren te checken of de console up-to-date is, en of de games die gespeeld gaan worden ook van de laatste updates zijn voorzien. Uiteraard is er een sterke internetverbinding aanwezig in de zaal, zodat zij optimaal online kunnen gamen als zij daar behoefte aan hebben. 

Meer info: www.pathe.nl/priveplay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *