Een van de oudste indoor speelparadijzen gaat op de schop

Camping De Beerze Bulten was er in 1999 al vroeg bij met de bouw van een van de eerste gethematiseerde indoor speelvoorzieningen in Nederland; het Giga Konijnenhol. Door de noodzaak voor vernieuwing en de behoefte aan uitbreiding gaat het hele complex nu op de schop om in 2017 in een XL formaat opnieuw geopend te worden.

tekening van het nieuwe ontwerp van het gebouw
tekening van het nieuwe ontwerp van het gebouw
Het Giga Konijnenhol, waar het populaire konijn Bultje (tevens mascotte van Heracles) de hoofdrol speelt, is niet alleen een voorziening voor de camping. Het Giga Konijnenhol is in 1999 officieel geopend door Prinses Margriet en sindsdien een groot begrip in de regio. Het overdekte speelparadijs met theater en horeca biedt het gehele jaar door een plaats voor kinderfeestjes, dagrecreatie, evenementen, schoolreizen, en sinterklaas- en kerstfeesten. Daarnaast is het als overdekte faciliteit een belangrijke schakel voor het vakantiepark, in combinatie met het binnen- en buitentheater waar theatershows en musicals worden opgevoerd met Bultje het Konijn.

3 generaties Hagedoorn
3 generaties Hagedoorn
Nieuw in 2017
Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn vertelt: “Na 17 jaar is Bultje het Konijn uit zijn jasje gegroeid. Er wordt aan 3 kanten een uitbreiding gerealiseerd en nieuwe speelvoorzieningen geplaatst van bijna 10 meter hoog. Daarnaast komt er een heel nieuw horecaconcept en worden er 4 bowlingbanen aangelegd. In totaal wordt het Giga Konijnenhol enorm uitgebreid. Vanaf april 2017 kunnen bezoekers kennismaken met het vernieuwde Giga Konijnenhol.

Onlangs ging de eerste schop in de grond onder toeziend oog van drie generaties Hagedoorn. De verbouwing wordt uitgevoerd door Bouw- en Aannemingsbedrijf Webbink uit Vriezenveen.

Meer informatie: www.beerzebulten.nl/nl/indoor-speeltuin-overijssel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *