Ondernemer gezocht voor locatie aan het Uitgeestermeer

Op een unieke locatie aan het Uitgeestermeer ligt voormalig erfgoedpark De Hoop. Dit terrein en de bijzondere gebouwen wachten op een innovatieve ondernemer die hier aan de slag wil met horeca, recreatie en zakelijke of maatschappelijke activiteiten. De zoektocht naar een geschikte ondernemer is gestart.

uitgeestermeerDe locatie betreft het terrein van voormalig Erfgoedpark De Hoop, in het toeristisch-recreatieve hart van Noord-Holland. Het terrein is niet ver van de A9, direct naast recreatieterrein Zwaansmeer met 120.000 bezoekers en sluit aan op het recreatieve routenetwerk voor fietsers en wandelaars. Er is een aantal jachthavens in de omgeving, maar het terrein heeft ook een eigen aanlegsteiger aan het Uitgeestermeer. In de omgeving liggen ook verschillende elementen van de Stelling van Amsterdam.

Open dag
Potentiële ondernemers die kansen zien in deze locatie kunnen op 15 mei een kijkje nemen op het terrein tijdens de open dag.

De procedure
Ondernemers kunnen hun visie op de mogelijkheden op het voormalig erfgoedpark inzenden. De sluitingsdatum hiervoor is 21 juni 2013 om 14.00 uur. De beste inzendingen worden begin juli bekendgemaakt. Aan hen wordt gevraagd om een uitgewerkt ondernemingsplan in te dienen. Op basis daarvan wordt de definitieve keuze gemaakt.

Meer informatie: www.alkmaarder-enuitgeestermeer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *