Nominatieronde ANWB ‘Het leukste uitje van Nederland’ weer van start

Wie wordt dit jaar ‘Het leukste uitje van Nederland’? Deze wedstrijd wordt georganiseerd vanuit ‘Het land van de ANWB’; een platform voor de dagrecreatie. De nominatieronde is net geopend en het publiek mag tot en met 26 december attracties voordragen voor de landelijke en provinciale leukste uitjes.

Voor de nationale verkiezing heeft de ANWB alvast een lijst gemaakt. Staat uw favoriete uitje in uw provincie er niet tussen? Dan voegt u deze heel gemakkelijk toe via de website Land van ANWB.

De nominatieronde loopt van 27 november tot en met 26 december 2012. Met al deze stemmen worden 13 lijsten gemaakt: 1 nationale en 12 provinciale. In de tweede ronde mag het publiek deze uitjes beoordelen op een aantal vaste aspecten. De best beoordeelde uitjes mogen een jaar lang de titel “ANWB Leukste uitje van ….” voeren. Deze ronde vindt plaats van 9 januari tot en met 10 februari 2013. Op maandag 25 maart 2013 worden de winnende uitjes bekend gemaakt op anwb.nl/landvananwb.

Veel exposure
Vorig jaar won Toverland de hoofdprijs. De uitgebreide voorselectie zorgt voor veel exposure; en niet alleen bij de achterban van de ANWB. De aanmeldtermijn voor uitjes, die nog niet voorkwamen in de lijsten van de ANWB, is net afgelopen week (25 november) gesloten. Deelnemende uitjes kunnen via de ANWB promotiemateriaal krijgen om hun nominatie te ondersteunen.

Meer informatie: http://verkiezingleuksteuitje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *