Nieuwe lichtattractie in oude Yumble-hal

Op 30 april openen de deuren van attractie ‘Magic World of Lights’ in de Jazz City Hall, naast het Designer Outlet Roermond; (voormalige locatie van Yumble.) De attractie is gebaseerd op het succes van de China Lights Events die op diverse locaties in Nederland worden georganiseerd. Met deze vestiging in Roermond krijgt een lichtshow nu een permanente locatie.

Sfeerimpressie Magic World of LightsMagic World of Lights is een experience waarbij je via 80.000 LED-lichten een fascinerende toer rond de wereld maakt, langs wereldsteden, befaamde monumenten en spannende natuurgebieden. De lichtshows tonen beelden van iconen als Hollandse windmolens, Atomium, Brandenburger Tor, Eiffeltoren, Tower Bridge, Big Ben, Toren van Pisa, Colosseum, Vrijheidsbeeld, Chinese Muur, het regenwoud en de onderwaterwereld. Elk met hun eigen wetenswaardigheden.

Tijdens de reis is er volop gelegenheid om te eten en drinken in de typische sfeer van de diverse landen, én om leuke aandenkens te kopen in de souvenirshop. Vanaf zaterdag 30 april is Magic World of Lights dagelijks geopend tussen 12.00 en 20.00 uur. De entreeprijzen zijn 9,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 13,50 euro voor volwassenen.

Wethouder Raja Fick van Roermond is blij met de komst van Magic World of Lights naar Roermond: “Dit evenement zocht een overdekte locatie om het publiek langer en ook in andere jaargetijden dan de winter te laten genieten van dit lichtspektakel en vond een toplocatie in de Jazz City Hall. Magic World of Lights past naadloos in de toeristisch recreatieve functie van Roermond en is een waardevolle aanvulling op het aanbod in onze stad.”

Meer informatie: www.magicworldoflights.com/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *