Het Nieuwe Dagje Uit; Vakdag voor Family Entertainment Centers

De opkomst van Family Entertainment Centers met een aanbod voor een compleet dagje uit is ook in Nederland niet meer te stuiten. Steeds meer ondernemers breiden hun aanbod van activiteiten uit. Maar wat past het best bij de bezoeker anno 2017? Wordt het een trampolinepark, escaperoom of toch iets met VR? Welke samenstelling leidt tot het hoogste rendement?

Internationale vakdag op 23 maart a.s.
Om antwoord te geven op deze en nog veel meer vragen in het vakgebied van Family Entertainment Centers vindt op donderdag 23 maart de Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit plaats. Diverse experts uit binnen- en buitenland vertellen over hun ervaringen met de laatste innovaties. Op het beursplein laten bezoekers zich door tal van leveranciers bijpraten over actuele trends en ontwikkelingen, en ook een netwerkprogramma maakt onderdeel uit van de dag.

Fort Fun; imagination playground

Diverse sprekers en workshops in kennisprogramma
Eén van de keynote sprekers is Andreas Sievering van pretpark Fort Fun Abenteuerland (onderdeel van Compagnie des Alpes). Hij opende vorig jaar een compleet nieuw interactief Family Entertainment Center náást een bestaand pretpark en vertelt wat de seizoensverlenging hem heeft gebracht.

Laurent Valcke (eigenaar Valcke Bowling Centres) opende in Gent de eerste stand alone O’Learys Sportsbar in België, met onder meer een restaurant voor 250 personen, 18 bowlingbanen, minigolf in verschillende decors, curling op kunstijs, shuffleboarden en een gamehoek. Laurent zal ingaan op het succes en de opstartproblemen in het eerste openingsjaar.

Ook Pieter Cornelis zal als expert op het gebied van accountability ingaan op de kansen binnen de markt van F.E.C.’s. Pieter promoveerde in 2011 op de effecten van investeringen in (Europese) attractieparken en als directeur Strategie & Ontwikkeling bij attractiepark Toverland was hij verantwoordelijk voor een stijging van 35% in bezoekersaantallen.

Naast deze sprekers komen nog tal van andere ervaringsdeskundigen aan bod en bestaat voor bezoekers de mogelijkheid om zelf actief aan de slag te gaan tijdens één van de vele workshops.

Award winnaar De Voltage Tilburg als gastheer
Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit vindt plaats bij De Voltage in Tilburg, winnaar van de Family Entertainment Center Award 2016. Dit activiteitencentrum biedt meer dan 30 attracties op bijna 12.000m2 onder één dak. Onlangs werd bijna 1 miljoen geïnvesteerd in escape- en break-inn rooms en heeft men ook een indoor-speeltuin geopend waarmee men wederom een nieuwe doelgroep weet aan te spreken. Tijdens Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit zal eigenaar Max Coppes zijn verhaal uit de doeken doen en is een uitgebreide rondleiding onderdeel van deze Vakdag.

Benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf? Meld u dan aan voor Het Nieuwe Dagje Uit, vol met inspiratie en internationale sprekers, workshops en de laatste innovaties. Let op; vol=vol!

Meer informatie: www.hetnieuwedagjeuit.nl

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *