Nieuw ‘Kabonk’ in Breda profileert zich als hoogste speelpark van Europa

Op 14 maart opent het speelpark Kabonk haar deuren in het Bredase vrijetijdsgebied Breepark! Kabonk is een bijzondere, kleurrijke en vooral grootse plek waar spelen, beleven,ontdekken, sporten en lekker eten en drinken elkaar verbinden op zeven verschillende verdiepingen.

De speeltoestellen vormen een combinatie van Play, Jump en Sports

Bart en Pascal Verwijmeren, management van Kabonk geven een toelichting op het concept: “Het speelpark heeft een oppervlakte van ruim 3.300 m2 en is bijna 20 meter hoog. We hebben maar liefst 200 meter aan glijbanen en er is 5 kilometer aan stalen frames gebruikt voor de opbouw. Dat is gigantisch!”

Hoe hoger je in het speelpark komt, hoe uitdagender de speeltoestellen worden. ELI Play verzorgt de gehele opbouw en invulling van het speelpark.

Spelen staat centraal bij Kabonk, maar uiteraard is er gedacht aan ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere begeleiders. Zo staat de menukaart vol lekkere gerechten, zijn er fijne zitgelegenheden én zijn de toestellen zo gebouwd dat volwassenen ook op ontdekking kunnen gaan.

Pannenkoekwaus

Naast Kabonk opent 14 maart het restaurant Pannenkoekwaus met 100 zitplaatsen. Als aanvulling op het speelpark bieden Kabonk en Pannenkoekwaus volop mogelijkheden voor een dagje uit, kinderfeest of schoolreis, maar ook voor een personeelsfeest of teambuilding activiteit.

Meer informatie: https://kabonk.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *