Miljoen mensen maakten al een ‘Reis door de mens’ bij Corpus

Dinsdag 8 oktober bereikte Corpus in Oegstgeest de mijlpaal van de 1-miljoenste bezoeker. Het is nu 4,5 jaar na de opening en de attractie is nog steeds volop in trek. De miljoenste bezoeker ontving uit handen van Huub Lazarom (Director) en Philippe Remmers (Director of Operations) een bosje bloemen, vrijkaarten en een verrassingspakket met artikelen die aansluiten bij de kernwaarden van CORPUS: veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven.

Brede doelgroep
De attractie blijkt populair te zijn bij zeer diverse doelgroepen, laat Lisa van Lemmen van Corpus weten: “Van 8 tot 88 en we merken dat ook iedereen in deze doelgroep CORPUS bezoekt. In drukke congresseizoenen hebben we dan ook vaak veel zakelijke mensen die als ‘pauze’ een ‘reis door de mens’ maken. Buiten de vakanties om hebben we tot begin van de middag veel schoolreisjes (zowel basischolen als middelbare) en ’s middags vaak oudere mensen. De families komen vooral in het weekend en in de vakanties en buitenlanders eigenlijk door het hele jaar heen (hoewel de piek wel in het toeristenseizoen ligt).”

Toekomstplannen
Het concept van CORPUS is niet aan een locatie gebonden. Vandaar dat de initiatiefnemers kijken naar expansie in andere landen. Dit zal waarschijnlijk als eerste in Amerika gebeuren en het zou dan om een aantal CORPUS’SEN gaan, maar deze plannen zijn nog niet definitief.

Meer informatie: www.corpusexperience.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *