Madurodam verwelkomt miljoenste bezoeker sinds heropening

Madurodam heeft woensdag 12 juni 2013 haar miljoenste bezoeker verwelkomd sinds de heropening in 2012. Dit is een bijzondere mijlpaal voor Madurodam. Tegen 15.15 uur liep de miljoenste bezoeker, de 3 jaar oude Lauren uit Brabant met haar ouders en jongere zusje Madurodam binnen.

Miljoenste+bezoekerjpgOm dit moment te vieren is de miljoenste bezoeker feestelijk onthaald. Madurodam zorgt voor een onvergetelijke dag met een diner en het gehele jaar gratis toegang. Na afloop zal er een gelijkende Madurodammer worden gemaakt om in het park te plaatsen.

Over Madurodam
Madurodam laat je ontdekken waar een klein land groot in is. Bezoekers worden uitgedaagd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Via de bekende miniaturen, interactieve filmpjes waarin Madurodammertjes de hoofdrol spelen en via tientallen interactieve doe-dingen komen de verhalen van Nederland tot leven. Madurodam is in 1952 opgericht ter nagedachtenis aan de Antilliaanse oorlogs- en verzetsheld George Maduro en is één van de bekendste dagattracties van Nederland. Sinds de oprichting gaan de opbrengsten van Madurodam, via de Stichting Madurodam Steunfonds, naar goede doelen voor kinderen.

Meer informatie: www.madurodam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *