Madurodam sluit 2018 af met 4 dagen avondopenstelling en lichtshow

Madurodam organiseert van 27 tot en met 30 december de lichtshow ‘VONK18’. Lichtfestivals zijn inmiddels niet nieuw meer. Madurodam onderscheidt zich met een eigen thema en verhaallijn dat ast bij de laatste dagen van het jaar.

“VONK18 is een avondvullend programma voor jong en oud en staat volledig in het teken van ‘samen terugblikken, samen vooruitkijken’. Laat je betoveren door bijzondere lichteffecten, muziek én volop entertainment. Zo zag je Nederland nog nóóit!”

Een entreeticket kost € 15,50, waarbij de bezoeker vanaf 17.00 uur entree krijgt tot het park. Normaal kost een dagticket voor Madurodam € 14,50 (online). De openingsshow begint iedere avond om 18:30 uur. Voorafgaand aan de show wordt er een winterse barbecue georganiseer op een van de terrassen van Madurodam. (dinervoucher:€ 25,00).

Twee showlocaties
Op twee plekken in Madurodam worden de bekende en minder bekende momenten van 2018 op een hele bijzondere manier gedeeld. In de openingsshow nemen de twee VONK-lichtpoppen je mee op reis langs deze hoogtepunten van 2018. In Madurodam zie je geen standaard jaaroverzichten terug, maar krijg je een kijkje in de meest bijzondere terugblikken én wensen van heel Nederland. Voorafgaand aan de lichtshow roept het themapark Nederlanders namelijk op om zijn of haar favoriete momenten te delen.

Heel het park verlicht
Tijdens Vonk18 wandel je door een verlicht Madurodam in winterse sferen. Er worden vuurkorven neergeezet en er zijn volop winterse lekkernijen. Middenin Madurodam krijgt de bezoeker een kijkje in het jaar dat voor ons ligt en worden de wensen getoond van bekende en minder bekende Nederlanders.

Meer informatie: www.vonk18.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *