Madurodam brengt eigen kledinglijn op de markt

Madurodam lanceert vandaag een eigen sportieve en stoere kledinglijn: Zo Groot Is Oranje. Zo Groot Is Oranje symboliseert het gevoel van trots en verbondenheid dat we voelen wanneer Nederland een prestatie levert, zowel in sport als daarbuiten. Deze eerste kledingcollectie is geïnspireerd op de prestaties van het Nederlands voetbalelftal. De opdrukken op de voor volwassenen en kinderen ontwikkelde kledinglijn zijn voor iedere Nederlandse voetballiefhebber herkenbaar.

kledinglijn+zonderLRjpg

Eigentijds design en opdrukken met een herkenbaar verhaal
Iedereen herkent het wel: je draagt een trui of T-shirt met opdruk maar eigenlijk weet je helemaal niet wat er nu precies op je kleding staat. Madurodam vond dit een ludiek en mooi uitgangspunt om tekstopdrukken te ontwikkelen die herkenbaar zijn en staan voor een groot Nederlands verhaal. De teksten zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op ons volkslied, de eerste officiële interland van het Nederlands Elftal en het WK 1974. In de kleurkeuze treedt de kleur Oranje juist een keer niet op de voorgrond.

Kwalitatieve hoogwaardige kleding
De vrijetijdskleding wordt vooralsnog exclusief verkocht in een speciaal daarvoor gebouwde “Zo Groot Is Oranje Brand Store” die deel uitmaakt van de voetbalattractie Zo Groot Is Oranje in Madurodam. De kledinglijn bestaat uit verschillende shirts, hoodies en caps voor mannen, jongens en meisjes. Om het assortiment zo toegankelijk mogelijk te maken zijn de prijzen scherp. Deze variëren van Euro14,95 voor kinder T-shirts tot Euro34,95 voor kindersweaters en van Euro24,95 voor heren T-shirts tot Euro39,95 voor hoodies voor heren.
De kleding is eigentijds en van hoogwaardige kwaliteit. De items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met diverse opdrukken.

Kledinglabel ‘Madurodam: Goed voor Kinderen’
Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen. Madurodam richt haar steun op drie thema’s: “Leuk Leren”, “Feestvieren” en “Buitenspelen”. Opgericht als fondsenwerver en promotieplatform voor het goede doel is Madurodam al ruim 60 jaar in alle opzichten: Goed Voor Kinderen. Dit is dan ook de afzender in de neklabels van alle kleding.

Meer informatie: www.madurodam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *