Linnaeushof introduceert vijf nieuwe speeltoestellen

Linnaeushof, Europa’s grootste speeltuin, verwelkomt deze zomer bezoekers met de toevoeging van vijf fantastische nieuwe speeltoestellen. Met een geschiedenis van 61 jaar staat Linnaeushof bekend om een veilige en verrijkende speelervaring, waarbij kinderen gestimuleerd worden tot actief spelen.

Foto door: Linneaushof

De nieuwe attracties omvatten onder andere de indrukwekkende Grote Airtrampoline, met een diameter van maar liefst 17,5 meter, die kinderen van alle leeftijden uitnodigt om te genieten van veilig springplezier. Voor de jongste bezoekers biedt de Kleuter Airtrampoline, met ridder Bennie Broek als thema, een speelervaring vol fantasie.

Daarnaast heeft Linnaeushof sinds dit seizoen de WeHopper, een unieke ronddraaiende wip. Ook de Dubbele Schommel vergroot het plezier, terwijl de 8,20 meter hoge Klimnet Pyramide kinderen uitdaagt om hun klimvaardigheden op nieuwe hoogten te brengen.

Linnaeushof biedt meer dan 350 attracties en speeltoestellen, inclusief kabelbanen, waterfietsen en spectaculaire klimstructuren, en nu ook deze vijf nieuwe speeltoestellen. Allen ontworpen met een sterke nadruk op veiligheid en plezier. Het park is geliefd voor gezinsuitjes, verjaardagsfeestjes, schoolreizen en andere groepsactiviteiten. Bij Linnaeushof kan je nog 100% actief spelen!

Meer informatie: Linnaeushof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *