Lichtshow in de dierentuin: Burger’s Zoo zet in op extra beleving

Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem organiseert in de voorjaarsvakantie van 2016 een volledig nieuw kleurrijk lichtspektakel: Burgers’ Light. Van 5 tot en met 28 februari 2016 zijn grote groepen lichtfiguren te bezichtigen op een centrale route door de Bush, Desert en Ocean.

Weersonafhankelijk
Op een centrale route door het park wisselen thematische lichtgroepen op subtiele wijze af met schitterende lichtprojecties en andere visuele effecten. Negentig procent van de route is overdekt, dus ook met slecht weer is het grootste gedeelte goed te bekijken. Het Bush Restaurant, het vernieuwde Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle blijven eveneens open tot 20.00 uur.

VIP-avond
Donderdag 4 februari 2016 organiseert Burgers’ Zoo een VIP-avond met een ‘sneak peek’ van Burgers’ Light. Tweehonderd gasten dineren dan eerst gezamenlijk en krijgen daarna een voorproefje van het lichtjesevenement. Van vrijdag 5 februari tot en met zondag 28 februari 2016 is Burgers’ Light voor alle geïnteresseerden licht1toegankelijk. Abonnementhouders betalen 10 euro voor de VIP-avond, overige bezoekers kunnen voor 20 euro een plaats bemachtigen. Kaarten voor deze VIP-avond zijn alleen online verkrijgbaar.

Dagbezoekers mogen het evenement dezelfde avond gratis bijwonen, terwijl overige gasten vanaf 18.00 uur 10 euro per persoon betalen. Abonnementhouders krijgen gratis toegang. Om 20.00 uur sluit het park. Info en tickets: www.burgerszoo.nl/light.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *