Libanese keten Kidzmondo Kinderwereld zoekt expansie in Europa

Het hoofdkantoor van Kidzmondo in Beiroet heeft deze week plannen bekend gemaakt om haar indoor speelconcept te gaan lanceren in 20 Europese landen. In Spanje, Frankrijk en Duitsland zijn de plannen in een vergevorderd stadium. De overige locaties worden op korte termijn bekend gemaakt.

Indoor themapark
KidzMondo is een indoor themapark , ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 14 jaar. Zij krijgen hier de kans om elk detail van een volwassen leven in een educatieve en ontspannende omgeving te ervaren. Ze kunnen kiezen uit meer dan 80 verschillende beroepen in het park. De kinderen hebben de leiding over de stad, het beheer van de economie, en de openbare diensten.

Wereld van volwassenen
KidzMondo’s onderscheidt zich met een interactieve en educatieve omgeving waar kinderen een uniform dragen en helemaal opgaan in het beroep dat zij spelen. De attractie wordt geleid door een team hoog gekwalificeerde opvoeders, die de kinderen leren hoe ze kunnen omgaan met de complexiteit van de volwassenenwereld, waaronder de infrastructuur, beroepen, en de waarde van geld door middel van het doorgeven van de Kidlar , dat is de officiële stadsmunt.

Een beeldimpressie:

De eerste succesvolle vestiging in Beiroet is verspreid over een 10.300 m2 bebouwde oppervlakte , en verwacht in het eerste jaar na opening meer dan 400.000 bezoekers. Het is daarmee de best bezochte familieattractie in Libanon. Het moederbedrijf, de Dogmoch Group, streeft er naar om de eerste vijf vestigingen in Europa binnen 7 jaar te openen.

Meer informatie: www.kidzmondo.com
Op Facebook: www.facebook.com/KidzMondo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *