Midgetgolf in winkelstraat Den Haag

Ontwikkelaars van winkelgebieden in binnensteden verhuurden hun panden jarenlang uitsluitend aan de retail, omdat daarmee het hoogste rendement werd behaald. Maar tijden veranderen, en het afschrikwekkende beeld van leegstand nodigt uit tot creatieve oplossingen. Een mooi voorbeeld is Fun Midgetgolf dat op 12 januari haar deuren opende in een tijdelijk leegstaand winkelpand in Spuimarkt, Den Haag.

midgetgolf in leegstaand pandTijdelijke leegstand
Met het Fun Midgetgolf concept laten Syntrus Achmea Real Estate & Finance en OnsSausje zien dat het invullen van tijdelijke leegstand ook kan met concepten die een unieke beleving toevoegen aan het winkelgebied. Fun Midgetgolf is toepasbaar in winkelunits van 200m2 tot circa 400m2 en is onder bepaalde voorwaarden kosteloos voor de eigenaar.

Nieuw vermaak
Bij Fun Midgetgolf aan de Grote Marktstraat 171 in Spuimarkt, Den Haag kunnen jong en oud voor € 2,50 per persoon een parcours afleggen van maar liefst 12 holes. De score kan worden bijgehouden op een scorekaart. Of je kan je score bijhouden met je smartphone en die na afloop delen op Facebook of naar iemand mailen. Even uitrusten met wat te drinken en een snack kan aan een van de picknicktafels die midden in het pand staan.

Fun Midgetgolf kan ook afgehuurd worden voor feestjes, basisscholen of andere partijen. Fun Midgetgolf is geopend van dinsdag t/m zondag.

Meer informatie:
www.spuimarkt.nl (o.a. openingstijden)
www.onssausje.nl (ontwikkelaar van het belevingsconcept)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *