Kinderen bedenken Het Nieuwe Dagje Uit

Weten wij eigenlijk wel wat voor kinderen het leukste dagje uit of verjaardagsfeestje is? Het zijn veelal de investeerders, recreatieondernemers of ouders die beslissen wat het gaat worden. Maar hebben wij de kinderen wel eens gevraagd wat zij er van vinden en wat hun ideeën zijn? Daarom doet kidsmarketing platform Go-Kids in de komende weken onderzoek naar het ideale uitje én kinderfeestje voor kinderen. De resultaten worden gepresenteerd tijdens de Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit op donderdag 23 maart a.s.

Enquête onder duizenden kinderen uit heel Nederland
Uit ervaring blijkt dat de ideeën van kinderen en volwassenen over het ideale dagje uit nogal eens verschillen. Een bezoek aan een indoor speeltuin om de hoek ligt voor de hand en we zien dat de markt wordt overspoeld met trampolineparken en escape rooms. Maar is dit ook wat kinderen willen? Weten wij als ouders wel voldoende wat er speelt onder de jeugd en spelen aanbieders van een dagje uit daar wel genoeg op in?

Go-Kids wil heel graag van kinderen zelf horen hoe zij over dit onderwerp denken. Zij zijn immers de groep die al deze trends aanjagen of omarmen. Go-Kids zet daarom in de komende weken in al haar regio’s de volgende vragen uit:

  •  Wat is jouw ideale kinderfeestje van de toekomst?
  •  Wat is jouw ideale dagje uit van de toekomst?

Kinderen blijven belangrijke doelgroep voor marketeers
Go-Kids heeft zich gespecialiseerd in regionale kidsmarketing. Met een eigen platform dat actief is in 15 regio’s in Nederland en groeiende, is Go-Kids voor de consument het startpunt voor de zoektocht naar regionale kindvriendelijke bestemmingen en activiteiten
(www.go-kids.nl).

Om de kinderen aan te sporen om na te denken over de vragen verloot Go-Kids een vakantieweekendje naar SafariPark Beekse Bergen. De winnaar is diegene die het leukste dagje uit weet te verzinnen. Alle Go-Kids volgers krijgen in de komende weken deze vragen voorgesteld. De resultaten van het onderzoek worden op donderdag 23 maart gepresenteerd tijdens de Vakdag ‘Het Nieuwe Dagje Uit’.

Bezoek Het Nieuwe Dagje Uit
Het Nieuwe Dagje Uit is de Vakdag voor Family Entertainment Centers in de Benelux. Ondernemers laten zich inspireren over het ideale dagje uit van de toekomst. Wat is de beste samenstelling in attracties en wat leidt tot het hoogste rendement? Diverse experts uit binnen- en buitenland vertellen over hun ervaringen met de laatste innovaties. Op het beursplein laten bezoekers zich door tal van leveranciers bijpraten over actuele trends en ontwikkelingen, en ook een netwerkprogramma maakt onderdeel uit van de dag.

Meer informatie over de Vakdag en het onderzoek is te vinden op www.hetnieuwedagjeuit.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *