Keukenhof opent 21 maart met een ‘Symphony of Colours’

Bloemenpark Keukenhof (Lisse) is bezig met de laatste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Op 21 maart 2024 zal het park de poorten weer openen voor bezoekers. Het wereldberoemde park wordt, ondanks haar korte openingsseizoen (dit jaar tot 12 mei), jaarlijks door ruim een miljoen mensen uit binnen- en buitenland bezocht.

© Keukenhof

Met inzet van generaties bevlogen mensen is Keukenhof in 75 jaar uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Wereldwijd een begrip en belangrijk voor de sierteeltsector en de reisindustrie. De Engelse landschapsstijl, ontworpen door vader en zoon Zocher, vormt nog altijd de basis van het park. De bloemententoonstelling gaat op 21 maart 2024 feestelijk open voor alle bezoekers.

Jubileum openingsshow

Op 21 maart vindt om 12.00 uur, 14.00 en 16.00 uur de muzikale openingsshow Symphony of Colours plaats op het Molenplein. Een muzikale reis door de tijd met opera-zangeres Leatitia Gerards en dansers. We vieren 75 jaar Keukenhof met nieuw leven, de lente, de kleurrijke wereld die verbindt en het vakmanschap van de kwekers en arrangeurs waar we trots op zijn.

Meer informatie: Keukenhof.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *