Internationale sightseeing-keten neemt Rotterdam op in assortiment

City Sightseeing Worldwide (CSW), marktleider in hop-on hop-off city tours over de hele wereld, gaat ook in Rotterdam haar diensten aanbieden. Het is een erkenning van de stad als internationaal aantrekkelijke bestemming voor toeristen. In de portfolio van CSW zitten zo’n 100 wereldsteden, waaronder ook Amsterdam.

Hop on hop off - Station Rotterdam
Hop on hop off – Station Rotterdam

Markthal, Erasmusbrug, SS Rotterdam, Museumpark en de Euromast zijn enkele van de bezienswaardigheden die onderdeel zijn van de City Sightseeing Rotterdam route; een 60-minuten durende tour. Er zijn tickets voor zowel 24 uur en 48 uur die gebruikt kunnen worden bij alle 7 bushaltes in de meest interessante toeristische buurten. Het is sprake van een hop-on hop-off concept. Dat betekent dat de bezoekers gedurende de tijd dat hun ticket geldig is, in en uit kunnen stappen wanneer zij dat willen. City Sightseeing Rotterdam begint met 2 bussen en biedt een zowel Engelstalige als Nederlandstalige gids.

Petra van Driel, Managing Director van City Sightseeing Rotterdam, vertelt: “We hebben gemerkt dat Rotterdam te maken heeft met een toenemend aantal bezoekers en er was vraag naar dit soort toeristische diensten. Het is voor ons een genoegen om deze samenwerking met City Sightseeing Worldwide aan te gaan en op deze manier een internationaal merk naar onze stad te kunnen halen.”

Petra van Driel zegt ook: “City Sightseeing Rotterdam heeft voor 2016 een plan ontwikkeld met het doel om uiteindelijk niet 2 maar 3 dubbeldekkers in te zetten, uitgerust met GPS en een audiosysteem in 12 talen.”

Enrique Ybarra, CEO van City Sightseeing Worldwide vertelt over de nieuwe onderneming in Rotterdam: “In 2015 voegen we bijzondere nieuwe bestemmingen toe aan ons portfolio. Met St. Petersburg, Boedapest en nu Rotterdam kunnen we onze klanten een scala aan geweldige nieuwe steden aanbieden. We zijn heel blij dat we deze fantastische stad op de beste manier aan de bezoekers kunnen laten zien.”

Meer informatie: www.citysightseeing-rotterdam.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *