Inspiratiereis naar Parijs & IAAPA-Expo-Europe – 17 & 18 september

Op 17 & 18 september organiseert Never Ever Blue voor leisure en hospitality ondernemers een 2-daagse reis naar Parijs en er zijn nog een paar plekken vrij! “We nemen je mee naar IAAPA-Expo-Europe; dé vakbeurs waar professionals uit de hele wereld samenkomen om te leren, te ervaren en te creëren.

beurshal in Parijs

Van talks tot bijzondere ontmoetingen, Never Ever Blue zorgt voor een gevarieerd programma met onverwachte invalshoeken. Het bezoek aan de beurs wordt aangevuld met een fietstour Parijs boordevol inspiratie. Zo hoor je hoe een weddenschap kan leiden tot een keten aan winkels, hoe een eens arme arbeiderswijk nu een van de meest trendy gebieden is geworden en gaan we naar het Atelier des Lumières. Uiteraard sluiten we de avond passend af met heuse Parijse avond uit incl. Heerlijk diner.

Deze inspiratiereis is de ideale manier om inspiratie, inzichten, contacten en concrete actiepunten op te doen. Verruim je blik, smeed (samen) nieuwen plannen en laat je door Never Ever Blue en andere deelnemers inspireren. Let op! Aanmelden kan t/m woensdag 28 augustus as.

bron en meer informatie: https://nevereverblue.nl/parijs/
Of bel met Kirsten Swart +31 (0)407805141,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *