Indoor wintersportcomplex nabij Legoland geopend

Het onlangs geopende Winter World in het Lalandia vakantiecentrum in Billund heeft een capaciteit van ongeveer 1.000 personen en bevat een skihelling, een schaatsbaan, een sleetjesheuvel, een negen meter hoge klimwand en elektrische autootjes waarmee capriolen kunnen worden uitgehaald op een ondergrond van ijs.

Weersonafhankelijk
Ook Denemarken kent het ‘probleem’ van een grillig klimaat. Zowel voor de zomervakantie als de wintersport moeten de weergoden meewerken. Met deze, op de winteractiviteiten gebaseerde, attractiehal kan het vakantiepark in elk seizoen tegemoet komen aan de wensen van de gasten.

Lalandia Billund omvat een ruim 40.000 vierkante meter groot overdekt vakantiecentrum met onder andere een subtropisch zwemparadijs (Aquadome), speeltuin (Monky Tonky Land), midgetgolf, bowling, restaurants en winkels. Ter vergelijking; De totale oppervlakte van de skihal van Snowworld in Landgraaf is bijna 25.000 m². Daarnaast biedt Lalandia verschillende vakantiewoningen van hoge kwaliteit.

Een impressie (klik op de foto’s voor een vergroting):

LEGOLAND Billund Resort
Het vakantiepark Lalandia Billund opende in 2009. Het is tot nu toe een groot succes en staat ook sterk in de belangstelling van de Nederlandse vakantieganger. Het vormt samen met het familiepark LEGOLAND, Hotel LEGOLAND en het nabijgelegen safaripark GIVSKUD ZOO, het LEGOLAND Billund Resort.

Billund ligt in het zuiden van Denemarken, op circa 700 kilometer van Utrecht en één uur vliegen vanaf Schiphol (KLM). Het beroemde familiepark LEGOLAND Billund is dit seizoen geopend tot en met 28 oktober 2012.

Meer informatie: http://www.visitdenmark.nl/legolandresort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *