Indoor Skydive Roosendaal lanceert indoor skydiven met VR

Vanaf vandaag is Indoor Skydive Roosendaal de eerste én enige plek in de Benelux waar men kan indoor skydiven met virtual reality. Dankzij de toevoeging van een VR-bril tijdens het indoor skydiven in de windtunnel, kan iedereen een skydive ervaren boven bestemmingen als Dubai, Hawaii of San Diego.

een free fall boven Hawai

Hierdoor vóelen indoor skydivers niet alleen hoe het is om uit een vliegtuig te springen, ze zíen het nu ook. Voor deze unieke VR-beleving is Samsung aangehaakt als partner van Indoor Skydive Roosendaal.

Indoor skydiven met virtual reality
Bij het indoor skydiven kan men het gevoel van een skydive ervaren, maar dan indoor. In een veilige en gecontroleerde omgeving beleeft iedereen, van jong tot oud, hoe het voelt om uit een vliegtuig te springen. Bij VR beleeft men een realistische ervaring in een virtuele wereld. Het combineren van VR met indoor skydiven, resulteert in de meest realistische skydive ervaring die men indoor kan beleven. Bij indoor skydive VR worden alle zintuigen geprikkeld en dit onderscheidt de activiteit van vele andere VR-activiteiten.

De meest realistische skydive ervaring die men indoor kan beleven
Bezoekers van het nieuwe en unieke indoor skydive VR krijgen een speciale helm met VR-bril op en worden voorzien van skydive gear. De VR-bril simuleert een sprong vanuit een vliegtuig op circa 3.800 meter hoogte boven een van de wereldbestemmingen. Op het beeld ziet men een instructeur aftellen tot de sprong en vanaf dat moment begeleidt een instructeur van Indoor Skydive Roosendaal de bezoeker de windtunnel in. Het gevoel van een skydive wordt zo volledig in 4D nagebootst.

De mooiste dropzones ter wereld
De bestemmingen waar men momenteel uit kan kiezen zijn San Diego, Hawaii en Dubai. In de toekomst zullen er nieuwe bestemmingen worden toegevoegd. De ambitie is om de mooiste bestemmingen van ieder continent aan te kunnen bieden. Hierdoor blijft Indoor Skydive Roosendaal de virtual reality experience continu vernieuwen.

De énige plek in de Benelux
Indoor Skydive Roosendaal is de eerste en énige windtunnel in de Benelux waar bezoekers kunnen indoor skydiven met virtual reality. Bij Indoor Skydive Roosendaal staat innovatie hoog in het vaandel. Directeur, Nicky Broos: “Wij zagen dat virtual reality steeds meer met leisure wordt gecombineerd. Toen we in aanraking kwamen met de partij Tunnel Vision VR zijn we direct ingestapt. Op die manier blijven wij ontwikkelen. Komende jaren zullen wij alleen maar verder uitbreiden. Wij zijn klaar voor de toekomst.”

In samenwerking met Samsung
Voor indoor skydive VR heeft Indoor Skydive Roosendaal de handen ineen geslagen met Samsung: “Indoor skydive VR past perfect in de #DoWhatYouCant filosofie van Samsung. Het is mooi om te zien dat technologie en leisure hier naadloos samen komen. Samsung is als partner enthousiast dat Indoor Skydive Roosendaal hun unieke indoor skydive beleving nu combineert met virtual reality door middel van innovatie. Met de Samsung Gear VR ervaart men indoor skydiving op een ongekend niveau”, aldus Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland.

Meer informatie naar:
https://indoorskydivevr.com/
of bekijk de teaser via https://indoorskydivevr.com/dubai/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *