Ice*Amsterdam Museumplein ontving 47.000 schaatsers

Met de opening van de schaatsbaan in het Olympisch Stadion van Amsterdam, wordt de schaatsbaan op het museumplein weer afgebroken. Van vrijdag 28 november 2013 tot en met zondag 2 februari 2014 hebben ruim 47.000 schaatsers mogen genieten van de echte oer-Hollandse schaatspret op het Museumplein. Stichting Ice*Amsterdam is blij met het overweldigende eindresultaat en heeft dit met veel enthousiasme en plezier mogelijk gemaakt voor de Amsterdammers en de binnen- en buitenlandse bezoekers aan onze hoofdstad.

ice amsterdamStichting Ice*Amsterdam
In 2013 is de Stichting Ice*Amsterdam opgericht om een complete schaatspret belevenis te bieden op het Museumplein. De replica van de Magere Brug heeft gezorgd voor een totaal plaatje met veel sfeer, passend bij de allure van het Museumplein.Met dit jaar tevens de primeur van de energiezuinige ‘Icefloo’ ijsbaan – een baansysteem compleet opgebouwd uit aluminium panelen – dat heeft gezorgd voor gegarandeerd 25% minder energieverbruik en daardoor 25% minder CO2 uitstoot. “Wij zijn erg blij met het bewezen resultaat en biedt veel nieuw perspectieven voor het nieuwe seizoen, ideeën genoeg!”, aldus Pim Pronk – samen met Dick Keser samen de initiators van de Stichting Ice*Amsterdam.

Over Ice*Amsterdam
Het doel om vooral het genieten van de schaatsers, de unieke sfeer op het Museumplein in combinatie met actief bezig zijn, zorgde dat er voor iedereen wat te beleven was. Voor de bezoekers van Ice*Amsterdam – en zeker ook voor de bezoekers aan het Museumplein – is het dé plek geweest om te genieten van de Hollandse sfeer en gezelligheid.

Ice*Amsterdam was tot en met zondag 2 februari dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur geopend.

Schaatspret stopt
Ice*Amsterdam sluit voor dit seizoen haar winterse deuren en staat in november 2014 weer klaar met nieuwe allure voor echte Hollandse Schaatspret op het Museumplein.
Kijk voor meer informatie over Ice*Amsterdam op: www.IceAmsterdam.nl en like Ice*Amsterdam op facebook dan wordt je op de hoogte gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *