Halloween wordt steeds populairder (+ lijstje Halloween in pretparkland)

Movie Park Germany ziet niet alleen in Duitsland de populariteit van het Halloweenfeest toenemen, maar ook Nederland raakt steeds meer in de ban van het lugubere feestje. Het attractiepark verandert ook dit jaar (voor de 13e keer!) elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond in een afschuwelijke plek waar meer dan 250 zombies, monsters en andere enge wezens rondlopen.

Het Halloween Horror Feest wordt vanaf 6 oktober tot en met 5 november elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond gehouden. Het programma en de activiteiten zijn alle dagen hetzelfde. Er zijn alleen voor 29, 30 en 31 oktober speciale kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. Op alle andere Halloween-dagen is de entree voor het Halloween Horror Feest bij elke gekochte entreekaarten ingegrepen. Het Halloween Horror Feest begint om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Meer informatie: www.movieparkgermany.de

Movie Park Germany is het eerste park dat zijn Halloweenfeest aankondigt. Maar gezien de successen van afgelopen jaren zullen andere parken waarschijnlijk spoedig volgen.

Halloween Frightnights (Walibi)

Heksendoorn (Attractiepark Hellendoorn)

Kindvriendelijk Halloween in Plopsaland De Panne

Halloween met Berend Brokkenpap in Plopsa indoor Coevorden

Horror Nights (Europa Park)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *