Grote indoor speelattractie voor Linberg Park

Het Brabantse vakantiecentrum Linberg Park heeft een grote overdekte speelvoorziening geopend: Kids Wonderland. Daarmee begeven zij zich op de markt van dagrecreatie. De ontwikkeling van de nieuwe attractie van 2200 vierkante meter werd in eigen beheer uitgevoerd. Na een jaar van bouwen, beton spuiten, schilderen, kleding maken en speciale effecten testen vond afgelopen weekend de officiële opening plaats

attracties, spelen en pannenkoeken
Kids Wonderland herbergt kleinschalige attracties, speeltoestellen en een restaurant met pannenkoeken en broodjes voor kinderen tot en met twaalf jaar en hun ouders. Eigenaar Jaap van den Berg merkte dat er steeds minder belangstelling was voor de tennis- en bowlingbanen van het recreatiecentrum. Vandaar dat juist deze plek werd omgebouwd tot compact themaparkje. Jaap Meeldijk: “De markt van overdekte speeltuinen is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Met speciale aandacht voor sprookjesachtige thematisering en verhalen wil Kids Wonderland zich onderscheiden van andere faciliteiten.” In het bijzijn van honderden genodigden opende kleinzoon Milan van den Berg het park dat vanaf nu dagelijks geopend is. Gastheer en gastvrouw zijn de personages Linny en Berry, prinses en avonturier.

Tijdmachine
Wie een bezoek aan Kids Wonderland brengt stapt bij aankomst in een tijdmachine. Deze machine brengt de bezoeker door tijd en ruimte naar een sprookjesachtige avonturenwereld. Van den Berg: “We willen kinderen en hun ouders graag een paar uur vermaak brengen in een bijzondere omgeving, die veel ruimte geeft aan de fantasie van kinderen. Er is een groot galjoen, een spannende mijn met lasergame en de Wensboom, waarin je jezelf tot hoog bovenin kunt takelen. Daarnaast hebben we twee speciale, intieme VIP-ruimtes ingericht, waar je je eigen kinderfeestje kunt organiseren.”

Zelf ontwikkeld
Aan de bouw van de attractie hebben zo’n honderd mensen meegewerkt. Het recreatiecentrum was zelf hoofdaannemer van het project. Een andere belangrijke aannemer was Deijkers Bouwgroep en een groep van decorbouwers, voornamelijk freelancers. Hoofdontwerper van het project was Nop Mercx.
Met de verbouwing van de tennishal naar Kids Wonderland is ruim drie miljoen euro gemoeid.

Meer informatie:
www.kidswonderland.nl
www.linbergpark.nl

Eén reactie

  1. We zijn hier afgelopen weekend geweest met een kinderfeestje van onze dochter (ze werd 8 jaar). Het is echt de moeite en de kinderen hebben het er nog steeds over. Het is niet goedkoop (normale prijs is 9 euro geloof ik) maar wel echt mooi en weer eens iets nieuws. De prijzen van het eten en drinken waren wel goed. De hamburgers ook erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *