FlevOnice in de problemen

De langste kunstijsbaan van Nederland zit in de financiële problemen en heeft uitstel van betaling aangevraagd. Er komen volgens Omroep Flevoland te weinig bezoekers en ook de stookkosten bleken hoger dan verwacht. De schuld is inmiddels opgelopen naar 5 miljoen. Bij de bewindvoerder, dhr. Kuper, hebben zich inmiddels al enkele geïnteresseerden gemeld.

FlevOnice is een ruim 50 hectare groot terrein in de polder bij Biddinghuizen. Hier staat een een multifunctioneel vrijetijdscomplex. In de wintermaanden komt het meeste bezoek af op de 5 kilometer lange kunstijsbaan, een 160- en 400-meter kunstijsbaan en een krabbelbaan voor de allerkleinsten.

Daarnaast organiseert Flevonice o.a…. schaatsclinics, groepsarrangementen, schaatslessen, wedstrijden, tijdritten, schaatstoertochten inclusief Koek en Zopie, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, evenementen en trainingen. Schaatsen op individuele basis of in groepsverband.

Volgens een artikel in De Stentor had Flevonice graag nog wat meer activiteiten willen organiseren (o.a. lawaaisporten), maar kon dat niet worden gerealiseerd binnen het bestemmingsplan.

meer informatie:
www.omroepflevoland.nl
www.flevonice.nl
www.vanzeijlbijlaartsen.nl (kantoor van bewindvoerder, dhr. Kuper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *