Family Entertainment Center ‘All in Echt’ investeert fors

Family Entertainment Centra (FEC) zijn in opkomst. In de markt zien we dat deze multi enttertainment complexen steeds groter worden. Ook All In Echt gaat mee in deze trend en investeert de komende tijd € 600.000 in drie nieuwe activiteiten; een Glow in the Dark Mini golf, een Virtual Reality Room en de topper : Prison Island.

In de grote evenementenzaal is een een verdiepingsvloer gelegd waardoor er onder ruimte ontstaat voor een Glow in the Dark Mini golf.
Opvallend hierbij is dat hier niet is gekozen voor 1 van de standaard aanbieders maar dat men ervoor kiest om in overleg met een eigen architect en een aantal gerenommeerde decorbouwers een Blacklight golf te ontwikkelen die uniek is. Het decor verbeeldt een spannende route onder zee waarin de golfers onder andere naar Antarctica ‘reizen’ o.a. naar Atlantis, waar bezoekers de verzonken stad en een gezonken piratenschip zullen aantreffen.

Een tweede top attractie die voorzien is, is de zogenaamde Virtual Reality Room.
In deze, voor Limburg unieke, setting kan een team van max. 12 personen kennis maken met de virtuele wereld. Middels een aantal professionele 3D Headsets worden de gasten onder leiding van een VR master uitgedaagd hun grenzen te verleggen in de wondere wereld van de virtual reality. Altijd al eens over een wiebelende plank van de ene Wolkenkrabber naar de andere willen lopen ? Of ervaren hoe het is om als een vogel te vliegen, of het gevecht aan te gaan met Aliens, of nog erger, zombies?

De topper : Prison Island
Dit is een volledig nieuwe, en nog relatief onbekende attractie, die voor een zeer brede doelgroep geschikt is. Prison Island is geen escaperoom. Prison Island is veel meer dan dat! Het is een real life attractie waar teams tegen en met elkaar strijden om de punten in een echt nagebouwd cellencomplex. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met Fort Boyard. Elk team krijgt zijn eigen toegangssleutel en wordt na een gedegen briefing losgelaten in het zogenaamde gevangeniscomplex. Er wachten twintig cellen, met in elk cel een ander spel. De ene keer fysiek, de andere keer een hersenkraker of een spel dat behendigheid vereist. Elke cel kan meerdere malen gespeeld worden en de spelers, verdeeld in teams van 2 tot 5 spelers, weten nooit vooraf hoe het spel werkt als ze de cel in stappen. Een aantal mogelijke spellen zijn : het ontwijken van laserstralen, het oplossen van een raadsel in een zgn. scheve kamer, een spel waarbij je vliegensvlug een code moet ontcijferen, maar ook een heel bijzondere variant op het bekende basketballen en een ‘escape tunnel’-kamer.

Prison Island is in opkomst in de Nederlandse leisuresector. Zo zijn er al vestigingen in Utrecht, Zoetermeer, Winterswijk, Assen en Middelburg. Door de komst van de franchise vestiging in Echt is er nu ook centraal in Limburg een mogelijkheid voor groepen en of individuen om kennis te maken met dit concept.

De Leisure Big Five
Door de geplande uitbreiding biedt All in Echt een unieke combinatie van Karten, Bowlen, Glow in the Dark Golf, Paintball en Prison Island herbergt. Stuk voor stuk top attracties die men vaak stand alone aantreft, of soms per twee, al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld een escaperoom of arcades. De combinatie wordt aangevuld met de 7 reeds aanwezige horecaruimtes, het lasergame terrein, de quizruimte, eventzaal en andere mogelijkheden die de organisatie al in huis heeft.

Pittige uitbreiding
De totaal investering bedraagt ruim 600.000 euro en wordt mede ondersteund door Huisbankier Rabobank en het MKB leningen fonds, onderdeel van investeringsbank Liof. De unieke combinatie van activiteiten en de ervaring met Leisure en Horeca van het complete team en eigenaar Igor Stel, tevens eigenaar van Avonturenpark Valdeludo, Evenementenbureau Entertrain en exploitant van het onlangs totaal verbouwde en uitgebreide Landgoed Kasteel Limbricht zorgden voor voldoende vertrouwen voor het realiseren van deze grote stap voorwaarts.

Opening gefaseerd vanaf 1 november
De opening van de Prison Island is gepland rondom 1 november, waarna de andere twee attracties gefaseerd vanaf deze periode geopend zullen worden. In de maand december, de tijd van de eindejaarsfeestjes en bedrijfsevents, zullen, naar verwacht, alle attracties geopend zijn. Binnenkort meer informatie via de bekende media kanalen van All in Echt.

Meer informatie:
www.allinecht.nl
www.valdeludo.nl
www.kasteel-limbircht.nl
www.entertrainevents.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *