Exclusieve Virtual Reality onderwaterbeleving in Belgisch zwembad

Virtual Reality is een relatief jonge techniek waarvoor steeds meer toepassingen worden uitgevonden. Zwembad Dommelslag in het Belgische Pelt, biedt komende kerstvakantie een VR onderwaterbeleving.

De techniek ‘DIVR’, ’s werelds eerste virtual reality snorkelattractie wordt geleverd door Wiegand.Maelzer, een Duitse pionier in waterattracties.

De bijzondere snorkel-ervaring wordt aangekondigd als: “Dankzij de unieke VR-duikbril met Ballast Technologies ervaar je een adembenemende reis doorheen koraalkliffen, scheepswrakken, piratenschatten en onderwatergrotten. Je voelt je gewichtsloos in het water en het lijkt alsof je zweeft in een magische wereld tussen tropische zeeschildpadden, grote roggen en kleurrijke vissen. Je kan walvissen spotten in hun natuurlijke omgeving en voor je het beseft ontdek je de verborgen kwallenwereld. Echte durvers zwemmen tussen de haaien. Een betoverende zwemervaring die enkel beleefd wordt door ervaren scuba duikers op unieke exotische locaties.”

Lago Pelt biedt de bijzondere activiteit aan als gratis extraatje voor haar bezoekers. In sessies van 5 minuten kunnen bezoekers kennismaken met deze bijzondere ervaring. Vanaf 23 december tot en met 29 december (uitgezonderd op 24 en 25 december) zijn er tussen 12u00 en 16u00 doorlopend snorkelsessies.

Meer informatie: www.lago.be/pelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *