Europa-Park beste attractiepark in de Zoover ranking

Europa-Park is het best gewaardeerde attractiepark van Europa. Bezoekers van Zoover waarderen het park gemiddeld met een 9.4. Daarmee wint Europa-Park de Zoover Award voor Beste Attractiepark van Europa 2012. Vertegenwoordiger van Europa-Park in de Benelux Henk Groenen, nam vandaag op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht deze publieksprijs in ontvangst. Stephan Bosman, CEO van Zoover reikte de prijs uit. Het is voor het eerst dat deze Europese award wordt uitgereikt. 

Jaarlijks bezoeken meer dan 4,5 miljoen mensen Duitslands grootste attractiepark in het Zwarte Woud. Ook steeds meer Nederlanders ontdekken het park. Groenen: “Het doet ons deugd dat we steeds meer Nederlanders mogen ontvangen, maar we zijn nog blijer met hun hoge waarderingscijfers. De Zoover-Award is voor ons een belangrijke prijs: het is de waardering van ons aanbod door onze gasten”. Roland Mack, directeur/eigenaar: “Het is een aansporing om de service voor onze bezoekers op een zeer hoog niveau te houden en verder uit te bouwen”.

Zooverbezoeker: “Een must voor Thrillseekers”
Bezoekers op Zoover zijn erg positief over Europa-Park. Enkele uitspraken: “Heel groot pretpark: achter een deur kan zo maar een enorme attractie zitten. Ontdekken dus!”, “Goed onderhouden, leuke spannende rides, prettige sfeer, parkeren prima en betaalbaar, leuke entertainment, goede shows. Kortom: als je dan toch een pretpark wil bezoeken; waarom niet Europa-Park! We gaan volgend jaar weer.”

Lees meer beoordelingen op zoover.nl.

Top 3 attractieparken Europa 2012

1. Europa-Park (DE) 9.4

2. Siam Park (ES) 9.0

3. Hexxenwasser (AT) 8,8

Categorieën
De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties en dagattracties op Zoover. De awards zijn publieksprijzen en worden vergeven aan de hand van de beoordelingen op de vergelijkingssite. Binnen de categorie dagattracties worden in Nederland awards uitgereikt aan het beste attractiepark, de beste dierentuin, beste wellness en het beste museum van Nederland. De award voor beste Nederlandse attractiepark ging in 2012 naar de Efteling. Nieuw dit jaar is de award voor beste Europese attractiepark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *