Esports ontwikkeling staat nog maar aan het begin (congres 30 mei)

Esports is in Nederland nog relatief klein. In het buitenland trekt een esports toernooi volle zalen en stadions. Er zijn vele verschijningsvormen van esports; en ook voor de recreatiesector liggen hier kansen. Op 30 mei wordt in de Kartfabriek in Utrecht de EsportsX2018 gehouden, waar de (marketing)kansen van esports worden belicht.

EsportsX 2018 is hét event over de mogelijkheden in de wereld van esports. Deze conferentie geeft je inzicht in de impact van esports op jouw organisatie en de kansen voor marketing. Leer over unieke business perspectieven en ontdek de kansen binnen esports.

De invloed van esports op marketing, sponsoring, de media-industrie en zelfs de lokale overheden groeit de komende jaren exponentieel. Geen enkel ander event brengt op deze schaal de hoofdrolspelers in de esports markt bij elkaar om dit te duiden én helpt je hierin succesvol op weg.

Voor de recreatiesector?
Esports kent verschillende verschijningsvormen. Deelnemers kunnen massaal tegen elkaar strijden op een e-sports toernooi; er zijn spellen met groepsopdrachten, waarbij je moet samenwerken, er er is esports als kijksport. Daarbij strijden topgamers tegen elkaar en worden entreekaartjes verkocht om de wedstrijd te bekijken. Esports staat nog maar in de kinderschoeen en er komen steeds meer nieuwe concepten en spelvormen op de markt. Een praktische toepassing: esports in een bioscoop (artikel december 2016)

Meer informatie: www.esportsxperts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *