Ervaar Maar bouwt arrangementen rondom de populaire tandemfiets

Ervaar Maar verhuurt vanaf heden tandems voor groepen in Amersfoort en omgeving. Groepen tot 20 personen kunnen een keuze maken uit verschillende arrangementen en fietsroutes. Zo is er bijvoorbeeld een weidse weilanden fietstocht met picknick.

Ook is er een welnessvariant en is het mogelijk om de fietstocht te combineren met een kookworkshop waarbij gekookt wordt met streekproducten. Voor de cultuurliefhebbers is er een mooie fietstocht met aansluitend een stadswandeling door Amersfoort. De culinaire fietstocht brengt gasten langs verschillende restaurants waar men diverse gerechtjes krijgt voorgeschoteld. In overleg is een tandemtocht op maat mogelijk.

“We zijn vorig jaar gestart met de verhuur van 1 tandem voor particulieren die een fietsarrangement wilden. Dit loopt dermate goed dat we besloten hebben om onze arrangementen ook voor groepen beschikbaar te stellen” aldus Femke Doorenspleet eigenaar van Ervaar Maar organisatiebureau in buitenbeleving. Centraal in de tandemtochten staat de beleving van de omgeving. “We geven de mensen altijd een route mee door het buitengebied van Amersfoort. Er is zoveel te ontdekken in de natuur, dat willen we de mensen meegeven. Daarnaast is het heel gezellig op een tandem. Je leert je collega of familie op en hele andere manier kennen” aldus Femke.

Meer informatie:  www.ervaarmaar.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *