Erfgoedlocatie Alden Biesen is gastheer van bijzonder hoogwaardig horecaconcept

De eerste week van september krijgt Alden Biesen hoog bezoek. De Belgisch Limburgse Fungroup van Stefan Kerkhofs selecteerde Alden Biesen om als eerste locatie in Limburg het spraakmakende Dinner in the Sky concept te laten doorgaan.

Zeven dagen lang vertonen (Belgisch) Limburgse sterrenchefs Koen Somers, Alex Clevers, Jan Menten, Jo Grootaerts, Wim Schildermans, Bert Meewis en Koen Verjans hun culinaire kunsten op 50 meter hoogte. En als dat nog niet voldoende is werd Alden Biesen uitgekozen om een gloednieuw platform, met aparte tafels van vier, in wereldpremière voor te stellen.

“Stefan heeft een geweldige passie voor evenementen en na een eerste kennismaking zagen we een verdere samenwerking al snel zitten,” zegt algemeen directeur Patrick Cornelissen. “De combinatie van Dinner in the Sky met een toplocatie als Alden Biesen zorgt voor een onvergetelijke omkadering die deel uitmaakt van de hernieuwde energie die Alden Biesen de laatste jaren uitstraalt.” Naast de culturele evenementen is er immers een sterke mice (meetings, incentives, congressen en events) focus, met Dinner in the Sky als letterlijk hoogtepunt.

Alden Biesen mag dan dit jaar haar 800ste verjaardag vieren, toch heeft de site de laatste maanden getoond zich snel te kunnen aanpassen in een periode waar meer aandacht werd gegeven aan parels in eigen land en uitstappen dicht bij huis. Zo werden de zomeractiviteiten aangepast voor familiebeleving. Ridder Muis streek neer met een heus kamp dat twee maanden lang uitverkocht was en het interactieve Schatten van Vlieg parkoers, gekoppeld aan een expo rond de sprookjes van Grimm, stond in de top vijf van meest favoriete zoektochten in Vlaanderen.

Nu het einde van de zomervakantie in zicht is, zorgt Dinner in the Sky voor een verlenging van het zomergevoel. Limburg wordt op een bijzondere manier in de kijker gezet aan de tafel van een sterrenchef, zwevend in de lucht, met zicht op de prachtige Landcommanderij.

Alden Biesen ontvangt Dinner in the Sky van 31 augustus tot en met 6 september. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *