Efteling wint prijs voor beste attractiepark op Zoover.nl

De Efteling is het best gewaardeerde attractiepark van Nederland. Bezoekers van Zoover waarderen de Efteling gemiddeld met een 8,7. Daarmee wint de Efteling de Zoover Award voor beste attractiepark 2012. Vandaag nam Koen Sanders, Manager Communicatie & PR, in het park deze publieksprijs in ontvangst.

“Wij zijn enorm trots op deze prijs. In de Efteling proberen wij elke dag weer onze gasten mee te nemen in onze betoverende wereld” aldus Sanders. “Dat juist deze gasten aangeven dat de Efteling het beste attractiepark van Nederland is, zien wij als een enorm compliment en een bevestiging dat we op de goede weg zijn: we werken continu aan verbetering en innovatie, maar blijven daarbij trouw aan onze kern, de sprookjes, verhalen, legenden en sagen”.

Zooverbezoeker: “De Efteling blijft het mooiste park van Nederland
Bezoekers op Zoover zijn erg te spreken over de Efteling. Met name de hoeveelheid aan attracties, de sfeer van het park en het vriendelijke personeel worden hoog gewaardeerd. ‘Super goed onderhouden en voor elk wat wils’, ‘Adembenemend sprookjespark’ en ‘Het personeel doet niet alleen vriendelijk maar ís gewoon vriendelijk’ zijn enkele uitspraken. Lees meer reacties op zoover.nl.

De Efteling opende haar deuren in 1952 en groeide uit tot ‘De Wereld van de Efteling’. Het sprookjesachtige park komt geregeld met vernieuwende attracties. De Efteling bevat naast attracties ook een hotel, vakantiepark, theater en golfbaan.

Top 3 attractieparken 2012

1.       De Efteling, Noord-Brabant (8.7)
2.       Drouwenerzand, Drenthe (8.6)
3.       Toverland, Limburg (8.6)

Categorieën
De Zoover Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties en dagattracties op Zoover. De awards zijn publieksprijzen en worden vergeven aan de hand van de beoordelingen op de vergelijkingssite.
Binnen de categorie dagattracties worden awards uitgereikt aan het beste attractiepark, de beste dierentuin, beste wellness en het beste museum van Nederland. Deze awards zullen de komende weken worden uitgereikt.

Op Zoover worden naast accommodaties ook steeds meer bezienswaardigheden, attracties en activiteiten beoordeeld. Zoover reikt de awards voor beste attractiepark en dierentuin van Nederland voor de tweede keer uit. Nieuw dit jaar zijn de awards voor wellness en musea.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *