Efteling test Boarding Pass systeem bij Python

De Efteling gaat aan de slag met een test voor een nieuwe manier van wachten bij de Python. Wachten is het minst favoriete onderdeel van een dagje weg en dat willen we voor onze gasten graag veraangenamen. In september en oktober kunnen gasten met de zogenaamde Boarding Pass zelf kiezen hoe laat ze de attractie bezoeken en de wachttijd die zij voorheen hadden, op een andere manier gebruiken.

Hoe werkt het?
Zodra de (verwachte) wachttijd bij de Python langer is dan 15 minuten, wordt de Boarding Pass in werking gesteld. Dit wordt automatisch aangegeven op het wachttijdenbord bij de attractie en in de Efteling-app. Via de Efteling-app of via een automaat bij de attractie kan de bezoeker een tijdslot kiezen en ontvangt vervolgens direct de Boarding Pass. Als het gereserveerde tijdslot is aangebroken, meld de bezoeker zich bij de attractie en hoeft dan nog maximaal 15 minuten te wachten.

Als de pilot een succes blijkt te zijn, dan wil de Efteling deze nieuwe vorm van wachten mogelijk in 2018 definitief toe gaan passen.

Meer informatie: www.efteling.com/nl/park/attracties/python

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *