Efteling Facebook-fans verdubbeld naar 50.000 door winteractie

De Efteling heeft deze winter een sprookjesachtig spel op Facebook gelanceerd. Sinds vrijdag kunnen fans met het Winter Efteling Spel voorspellen bij welke attractie in het park sneeuw gaat vallen. De winteractie is razend populair: binnen 3 dagen was het aantal fans van Efteling Facebook meer dan verdubbeld. Stond de teller donderdag 15 december nog op 23.040 fans, op maandagavond werd de magische grens van 50.000 al gepasseerd.

 

“We hadden nooit verwacht dat het Winter Efteling Spel zó snel zó populair zou worden”, aldus Bart de Boer, Voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling. “Dit is onze eerste actie op Facebook, maar er zullen er zeker meer volgen! Het is een uitstekende manier om nóg meer in contact komen met onze fans.”

Doe mee met het Winter Efteling Spel
Iedereen met een Facebook-account kan meedoen aan het Winter Efteling Spel door naar  www.facebook.com/efteling te gaan. ‘Like’ Efteling Facebook en voorspel waar in het park de sneeuw gaat vallen door je profielfoto naar een attractie op de plattegrond te slepen. Langnek geeft tips door weersvoorspellingen via je Facebook-nieuwsoverzicht. Per week worden vijf keer 2 entreebewijzen weggegeven onder de deelnemers die de juiste locatie hebben voorspeld. De actie loopt nog tot en met 22 januari 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *