Attractiebeurs EAS in Amsterdam krijgt er nog een hal bij

Het animo voor de Euro Attractions Show (EAS), van 25 t/m 27 september, is dermate groot, dat afgelopen week is besloten om een vijfde hal in het RAI Exhibition Center Amsterdam te openen. EAS 2018 zal daarmee de grootste beursvloer in de geschiedenis van dit evenement kennen.

De EAS is de jaarlijkse beurs voor de attractiebranche. Eerdere edities van de beurs op deze locatie (2009 en 2014) zorgden reeds voor een recordaantal bezoekers, en ook nu is er een verhoogde interesse vanuit de bedrijven die zich willen presenteren.

Een beeldimpressie van de EAS in 2014, toen deze vakbeurs ook in Amsterdam plaatsvond:

De Euro Attractions Show is de grootste bijeenkomst in Europa voor leisure-, toerisme-, entertainment en attractie-professionals. Momenteel hebben zich voor de editie in Amsterdam meer dan 500 exposanten aangemeld. Op een oppervlakte van meer dan 13.000 m2 zullen zij de nieuwste producten en diensten tonen. Het aanbod kent een enorme diversiteit en zal uiteenlopen van toegangs- en informatiesystemen tot achtbanen en andere attracties, van decoraties tot de nieuwste snacks, van opblaasbare attracties tot klimtoestellen, van show- en filmapparatuur tot bewegende poppen en van drankautomaten tot virtual reality. De beurs is niet alleen interessant voor attractieparken, ook andere vrijetijdsaanbieders kunnen zich hier informeren over de laatste ontwikkelingen en trends. Het creëren van een beleving is tegenwoordig niet voorbehouden aan attractieparken maar is relevant voor allerlei vormen van vrijetijdsbesteding.

Doelgroepen
De organisatie verwacht dan ook zo’n 12.000 bezoekers te ontvangen waaronder ook veel vertegenwoordigers van waterparken, zwembaden, dierentuinen, aquaria, speelpaleizen, musea, science centers, resorts, kermissen, winkelcentra, casino’s, speelhallen, speeltuinen, festivals en andere publieksevenementen.

Zij kunnen zich daarnaast op de hoogte brengen tijdens de 80 uur aan workshops en seminars. Sprekers zijn experts op hun vakgebied en komen van vooraanstaande parken en organisaties. Aan de orde komen o.a. de laatste trends en ontwikkelingen op het vlak van technologie, marketing en communicatie, eten en drinken, veiligheid, entertainment, parkbestedingen, personeelsmanagement, waterparken en indoorspeeltuinen.

Meer nieuws over Euro Attractions Show 2018 via: #EAS2018

Meer informatie: www.IAAPA.org/EAS
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *