Dolfinarium wil grootste waterpark van Nederland bouwen

Het Dolfinarium in Harderwijk wil het grootste waterpark van Nederland bouwen. Dat laat directeur Bert van der Hoef weten in een interview met de Stentor. “De eerste waterattracties moeten volgend jaar juni gereed zijn en de hoogste waterglijbaan torent tien meter boven het maaiveld uit.”.

dolfinarium3Het is de bedoeling dat het waterpark een eigen entree krijgt, waardoor er dus twee parken ontstaan. Het waterpark wordt gerealiseerd op een grasveld naast het voormalige surfstrand. Op dit moment worden de noodzakelijke procedures (vergunningen) bij de gemeente Harderwijk doorlopen.

De woordvoerder geeft nog een toelichting over de achtergrond van de beslissing om een waterpark te realiseren: “In het verleden heeft het Dolfinarium heel veel extra ‘speel’ activiteiten op het park gehad.  Treintjes, glijbanen etc. Deze zijn allemaal onder druk van onze toenmalige eigenaar allemaal verdwenen. Deze extra activiteiten werden altijd heel leuk gevonden en het is altijd onze wens geweest om dit soort zaken terug te krijgen op park. Het waterpark is daar 1 van.”

Meer informatie:
Stentor: Waterpark Dolfinarium wordt grootste van Nederland
www.dolfinarium.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *