Dolfinarium opent grote waterattractie

Op vrijdag 27 juli 2018 wordt de nieuwe waterattractie ‘Waterpret’ van Dolfinarium geopend. De opening van deze nieuwe grote attractie is de eerste stap op weg naar de realisatie van een compleet waterpark.

Deze spectaculaire waterattractie met onder andere acht glijbanen is voor de bezoekers van Dolfinarium een welkome aanvulling. Waterpret zal geopend zijn tijdens de reguliere openingstijden van Dolfinarium. Met de nieuwe waterspeeltuin verwacht Dolfinarium haar bezoekers een groter aanbod te kunnen bieden voor een dagje uit. Naast de educatieve voorstellingen met het gespetter van de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden, bruinvissen en haaien & roggen en de verschillende speeltuinen in het park, kan er nu ook zelf gespetterd worden in Waterpret.

Waterpret biedt zowel ouders als kinderen extra vertier tijdens hun dagje Dolfinarium. De kinderen kunnen zich uitleven op de glijbanen van de waterspeeltuin terwijl ouders met zicht op hun kinderen kunnen genieten van een drankje of hapje op het terras en de ligweide rondom de waterspeeltuin.
Entree van Waterpret is vrij toegankelijk na aankoop van een kaartje voor het park. Zwemkleding is verplicht.

De waterattractie is geleverd door het Mexicaanse Makita.

Meer informatie: www.dolfinarium.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *