Disneyland Parijs krijgt deze zomer nieuwe Ratatouille attractie

Deze zomer opent Disneyland Paris een nieuwe attractie én een themaland gebaseerd op de Oscar-winnende Disney/Pixar film Ratatouille. De film, geregisseerd door Brad Bird, vertelt het verhaal van Rémy, een jong ratje met verbazingwekkende keukentalenten die er van droomt om op een dag een grote chef te zijn. Dit leidt tot een grappig maar ook gevaarlijk avontuur en uiteindelijk schopt Rémy het tot chef in één van de meest bekende restaurants van Parijs. Vanaf deze zomer nodigt Rémy bezoekers uit om zijn culinaire creaties en avonturen te delen in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris.

Ratatouille attractieIn de attractie Ratatouille: the Ride*, worden bezoekers verkleind tot de grootte van een rat en vergezellen ze Rémy en zijn vriendjes op hun avontuur in de keuken, in het restaurant en in de muren van Gusteau’s bekende Parijse etablissement. Tijdens dit avontuur proberen ze de slechterik van de film, Chef Skinner, te ontwijken. Deze wereldwijd unieke Disney attractie neemt de gasten mee in een geanimeerde wereld zoals ze nog nooit gezien hebben en laat hen ervaren hoe het is om een rat te zijn in de mensenwereld.

De attractie ligt in een nieuw deel van het Walt Disney Studios Park dat volledig geïnspireerd is op de lichtstad Parijs, overgoten met een Ratatouille sausje. Naast de attractie herbergt dit themaland ook de winkel Chez Marianne**en het op rattenschaal gethematiseerde restaurant Bistrot Chez Rémy*. Dit unieke restaurant, welke het enige van zijn soort is binnen de Disney Parken, bevindt zich vlak naast de attractie en serveert uiteraard het topgerecht van de kleine chef zelf: Ratatouille.

Ratatouille: the Ride is na Crush’s Coaster, Cars Race Rally en Toy Story Playland de vierde attractie in het Walt Disney Studios Park die geïnspireerd is op een Disney/Pixar film.

Bron: persbericht Disneyland Parijs

We hebben een vraag over de bouw en leveranciers uitgezet. Deze informatie voegen we later toe aan dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *