Directeur Marten Foppen verlaat Dolfinarium

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest vertrekt directeur Marten Foppen deze maand bij het Dolfinarium. Marten Foppen treedt op 20 april in dienst als directeur van Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Bert van de Hoef, directeur Benelux Aspro Parks, zal de directietaken van het Dolfinarium voorlopig op zich nemen.

Dolfinarium Nalu met jongFoppen was 25 jaar in verschillende rollen aan het zeezoogdierenpark verbonden. Hij begon als vakantiemedewerker, is na zijn afstuderen aan de slag gegaan als personeelsfunctionaris, is daarna als  HR- en juridisch directeur van de drie parken het Dolfinarium, Walibi World en Avonturenpark Hellendoorn werkzaam geweest, om in december 2009 benoemd te worden tot directeur van het Dolfinarium.

Nieuwe stap
Onder de leiding van Marten Foppen, en dankzij de vele betrokken medewerkers van het Dolfinarium, is het park verder ontwikkeld tot een vooraanstaand zeezoogdierenpark en kenniscentrum dat over de hele wereld bekendheid geniet. “Het Dolfinarium heeft mij ontzettend veel gebracht: iets wat niemand mij ooit zal afnemen. Het is echter tijd voor een nieuwe stap. Iets waar ik naar uitkijk en energie van krijg”, aldus Foppen.

Medewerkers en directie van het Dolfinarium zijn Marten Foppen zeer dankbaar voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het zeezoogdierenpark, betreurt zijn vertrek maar wenst hem heel veel succes in zijn nieuwe uitdaging.

Meer informatie: www.dolfinarium.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *