Dagrecreatie en plattelandstoerisme samen op kennisdag (1 februari)

Alle facetten rondom het leukste dagje uit bijeengebracht op één locatie: woensdag 1 februari 2012 staat Evenementenhal te Gorinchem volledig in het teken van de 4e editie Vakbeurs- Relatiedag Het Leukste Dagje Uit. Eén dag lang staan bedrijven in plattelandstoerisme, marketeers in dagrecreatie, entertainers, toeleveranciers, en dienstverleners in de schijnwerpers. Deze dag is tot stand gekomen door intensieve samenwerking van meerdere belangen organisaties in recreatie en toerisme; o.a. Taskforce Multifunctionele Landbouw, Plattelandlandstoerisme Nederland (Dutch country side), ToerNed, ProRoute en VVV Nederland. De organisatie is in handen van Pleisureworld.

Plattelandlandstoerisme Nederland: (Dutch country side)
Na het succes van de eerste dag van Het Plattelandstoerisme in Amersfoort op 16 februari dit jaar is besloten dit initiatief verder uit te bouwen tot een platform voor alle betrokkenen op het platteland. Er zijn in het buitengebied meer dan vijftienduizend bedrijven actief en bijna tweehonderd organisaties die zich bezig houden met recreatie en toerisme op het platteland. Enkele van deze organisaties zijn o.a. LTO, ZLTO, VeKaBo, SVR, Het Betere Boeren Bed, Rustpunt, Boerengolf en Pitch & Putt. Allemaal zijn ze bezig het toeristisch product zo goed mogelijk te vermarkten. Naast diverse informatiestands wordt tijdens de 2e Dag van Het Plattelands Toerisme een landelijk symposium georganiseerd met als titel “De Kracht van Samenwerking”. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.dagvanhetplattelandstoerisme.info

Prijzenfestival
Tijdens Vakbeurs- Relatiedag Het Leukste Dagje Uit worden volgend jaar maar liefst drie awards uitgereikt. Voor het eerst wordt de aanmoedigingsprijs voor de Gemeente Toeristenbelasting uitgereikt aan de gemeente die de toeristenbelasting inzet voor het doel waarvoor deze ook feitelijk voor bestemd zou moeten zijn. Daarnaast wordt ook in 2012 weer de award voor het beste Schoolreisje uitgereikt. Afgelopen jaar ging de Efteling er met de prijs vandoor. Wie wordt deze keer de winnaar? Het prijzenfestival wordt bekroond met de uitreiking van de ToerNed Award voor het Leukste Dagje Uit van 2011. De uitreiking vindt plaats tijdens de Pleisureworld/IAAPA member party. Meer informatie: www.vakbeurshetleukstedagjeuit.nl

Landelijk Symposium & kennisplaza
Dit jaar kunnen zowel bezoekers als exposanten deelnemen aan een zeer uitgebreid kennisprogramma met diverse prominente sprekers. Er zijn maar liefst drie symposia, te weten:

·         De kracht van samenwerking (Plattelandstoerisme),
·         Help ik zit aan een route (ProRoute) en
·         Verover de consument (Het Leukste Dagje Uit).

Bezoekers worden geïnformeerd over de allernieuwste ontwikkelingen en de laatste trends. De dag start met een netwerklunch en na afloop van de symposia is er een kennisplaza met praktische workshops. Op deze manier kunnen zowel de bezoekers als exposanten vakinformatie uitwisselen en contacten leggen. Wilt u hieraan deelnemen? Vooraf aanmelden (verplicht) kan via de website www.vakbeurshetleukstedagjeuit.nl. Deelname aan een van de drie symposia inclusief de netwerklunch bedraagt € 37,50 p.p. excl.btw.

Aanmeldingen
De inschrijvingen voor Vakbeurs Relatiedag Het Leukste Dagje Uit 2012 lopen voorspoedig. Tot heden zijn we verheugd met deelname van bekende bedrijven in deze branche. Te denken valt hierbij aan Plopsa Group, De Tuinen van Appeltern, Linnaeushof, Rederij Schuttevear, Kinderparadijs Malkenschoten, Attractiepark Drouwenerzand en velen zullen nog volgen. Bezoekers kunnen de beursvloer gratis bezoeken mits zij zich vooraf registreren via de website.

Full Service Formule
Dat de vakbeurs professioneel wordt georganiseerd, blijkt wel uit de opzet van de beurs. Tijdens Vakbeurs Relatiedag Het Leukste Dagje Uit geniet de bezoeker van de fullservice-formule. Dit houdt in dat bezoekers gratis gebruik maken van diverse faciliteiten. Zo kan de bezoeker gratis parkeren, gebruikmaken van de gratis garderobe en genieten van een gratis hapje en drankje. Door deze formule kan de bezoeker in een sfeervolle entourage nieuwe ideeën opdoen en zich volledig laten informeren omtrent zijn interesses. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.vakbeurshetleukstedagjeuit.nl

2 reacties

  1. mcafee.com/mls/retailcard have the complete set features which can protect your digital online and offline life of the computing devices, and it not only help you to protect it but also it can maintain the stability of your computer, increase the speed with inbuilt PC Optimisation tool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *