Dagjeweg.nl start ook met online verkoop van tickets

Het platform Dagjeweg.nl bood altijd al veel inspiratie voor een dagje uit. Daar wordt nu en ticketplatform aan toegevoegd. Met de kerstvakantie in het vooruitzicht staat de compleet vernieuwde website online, vol scherpe aanbiedingen voor winterse uitjes.

screenshot Dagjewegtickets.nl
screenshot Dagjewegtickets.nl

De website Dagjeweg.nl wordt jaarlijks meer dan 13 miljoen keer bezocht, en is daarmee een grote speler. Ernst Plattél, van DagjeWeg.NL Tickets benoemt de nieuwe ambities: “We zijn het platform waar je straks voor ieder dagje uit je tickets kunt kopen.” De ticketshop, die voortvloeide uit de succesvolle website DagjeWeg.NL, toont in ieder geval potentie. Na een aantal maanden testen, met een beperkt aantal aanbieders, bleken de dagjesmensen DagjeWeg.NL Tickets te waarderen. De eerste duizenden tickets zijn inmiddels al verkocht.

Kerstvakantie
Voor de drukke decembermaand profileert DagjeWeg.NL Tickets zich een paar mooie aanbiedingen. Johannes Baas, de marketingman van Dagjeweg.nl kan al terugblikken op de eerste resultaten: “We hebben al een aantal sterke cases met bijvoorbeeld het Nederlands Openluchtmuseum en de Ark van Noach. Bezoekers komen op een natuurlijke en inspirerende wijze met uitjes in aanraking en krijgen vervolgens een leuke aanbieding te zien die ze kunnen boeken.” Het is volgens Baas niet de bedoeling om de marges onderuit te halen: “We vragen de deelnemende bedrijven niet om extreme kortingen. Je kunt als aanbieder ook een drankje weggeven, of een kleurplaat. De drempel moet laag zijn.”

Meer informatie: www.dagjewegtickets.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *