Burgers’ Zoo ontvangt predikaat ‘Koninklijk’

Maandag 25 maart overhandigden Clemens Cornielje, Commissaris van de Koningin in Gelderland, en Pauline Krikke, burgemeester van Arnhem, de oorkonde die hoort bij het predikaat ‘Koninklijk’ aan de directie van Burgers’ Zoo.

burgers-zoo-100-jaarNietsvermoedende medewerkers
Ruim 150 nietsvermoedende medewerkers van Burgers’ Zoo verzamelen zich stipt om 15.00 uur in het overdekte tropische regenwoud Burgers’ Bush in de veronderstelling dat zij als groep gaan poseren voor een jubileumfoto. In deze tropische omgeving verrassen Commissaris van de Koningin Cornielje en burgemeester Krikke de aanwezigen echter niet alleen met hun plotselinge aanwezigheid, maar ook met het heugelijke nieuws. Direct aansluitend brengen de medewerkers massaal een vreugdevolle champagnetoast uit op deze bijzondere gebeurtenis ter gelegenheid van het 100-jarige jubileum van Burgers’ Zoo.

Predikaat ‘Koninklijk’
Het predikaat ‘Koninklijk’ is een onderscheiding die alleen door Hare Majesteit de Koningin kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen, instellingen of grote ondernemingen. Het predikaat symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Hare Majesteit de Koningin jegens de ontvanger. De directieleden en medewerkers van Burgers’ Zoo zijn bijzonder trots dat deze grote eer het Arnhemse dierenpark ten deel mag vallen.

Meer informatie: www.burgerszoo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *